Våra instruktörer

Våra instruktörer

Lasse Henningsson

SBK Distriktslärare 070-68 515 31
Läs mer

Lasse Henningsson

Lasse Henningsson är SBK Distriktslärare med mycket stora tävlingserfarenheter i alla bruks och lydnads discipliner i såväl tävlanden som domare.

Ulla-Britt Lindqvist

A1 Instruktör 070-221 72 18 E-post
Läs mer

Ulla-Britt Lindqvist

Trine Svahn

Allmänlydnadsinstruktör  
Läs mer

Trine Svahn

Magnus Karlsson

SBK Allmänlydnadsinstruktör Canis Instruktör  
Läs mer

Magnus Karlsson

Läs mer

SBK Instruktör

Ann-Sofie Johansson

SBK Allmänlydnadsinstruktör, Canis instruktör
Läs mer

Ann-Sofie Johansson

 

Hundar har alltid varit en passion i mitt liv. Det är en underbar känsla att skapa en relation och ett samarbete tillsammans.
 
Bland alla roliga grenar som finns att välja mellan och då dygnet tyvärr bara har 24 timmar har mitt hjärta fastnat främst för söket. Jag har dock fått lägga sökrullen på hyllan ett tag då min rottweiler Nova numera är en glad pensionär. Istället har jag fått möjligheten att vara hjälpförare i den fantastiskt roliga grenen rapport.
 
Tillsammans med Magnus Karlsson driver jag Hundskolan Glädjeklick.
 
Mina utbildningar är SBK Allmänlydnadsinstruktör, Canis 1-åriga klickertränarkurs och Canis 1-åriga klickerinstruktörskurs. Tävlingsledare BRUKS. Utöver dessa utbildningar har jag löpande deltagit på olika kurser/seminarier.

 

 

Malin Larsson

Certifierad Nose Work-instruktör
Läs mer

Malin Larsson

Malin är certifierad Nose Work instruktör och auktoriserad doftprovsdomare för Svenska Nose Work Klubben. Hon är även Associated Nose Work Instructor (ANWI™) för den amerikanska organisationen NACSW™.


För Svenska PedagogHundinstitutet har hon gått utbildningen BeteendeCoachen™ och för Canis Hundskola den 1-åriga KlickerTRÄNARkursen.


Nuvarande hunden Tarc, är en 5 månaders Australian Kelpie och Malins planer är att tävla med honom i Nose Work, lydnad och personsök.

Christer Johansson

SBK Allmänlydnadsinstruktör     Epost  
Läs mer

Christer Johansson